Säkringarna i huset går när jag laddar. Varför är det så?

Säkringar går vid laddning om laddboxen överskrider tillgänglig effekt. Använd lastbalansering med bra WiFi för att undvika detta.

Det beror ofta på att laddningen tar effekt som inte finns tillgänglig. Kontrollera att du har en lastbalansering installerad och att den har stark WiFi-mottagning. Har du ingen lastbalansering installerad är det sannolikt att säkringen löser ut när laddboxen försöker ta effekt som egentligen inte finns.