Vad gör jag om kabeln sitter fast i laddstationen?

Om kabeln sitter fast, stäng dörrar, lås bilen och upprepa avslutningsprocessen. Vid kvarstående problem, lås och lås upp snabbt. Om låset fastnar, tryck in kabeln, starta och avsluta laddningen, vänta 10 sek innan urkoppling.

1. Se till att alla dörrar inklusive bagageluckan är stängda. Lås bilen och gör om ”avsluta laddning”-processen ovan.
  2. Om kabeln fortfarande sitter fast kan du prova att låsa bilen och därefter trycka två gånger snabbt på nyckelns ”låsa upp”-knapp.
  3. Ibland kilar låset fast sig om någon har råkat dra i laddningskabeln efter att låset har aktiverats. Prova då att:
    1. Tryck in laddningskabeln ordentligt i både laddboxen och i bilens uttag.
    2. Starta laddningssessionen igen.
    3. Avsluta laddningssessionen direkt och vänta i tio sekunder innan du provar att koppla ur laddningskabeln igen.