Vad är lastbalansering?

Lastbalansering är en teknik som hjälper till att fördela tillgänglig effekt mellan elbilsladdning och andra elkrävande apparater i hemmet. Genom att automatiskt sänka effekten på laddboxen vid risk för överlast, säkerställer lastbalanseringen att husets behov prioriteras, och förhindrar att huvudsäkringen löser ut. För att möjliggöra denna funktionalitet installeras en extra energimätare vid elcentralen som hanterar kommunikationen med laddboxen.

Har jag ett RJ12 eller RJ45 uttag? Klicka här!