Var kan jag se aktuellt kW-pris?

Aktuellt kW-pris finns på laddstationen och i parkeringsappar, men observera att vissa appar lägger till serviceavgifter som kan påverka det totala priset.

Information om aktuellt kW-pris går att hitta på laddstationen, om du väljer att betala med en parkeringsapp kan du ofta även se priset där. Tänk dock på att en vissa parkeringsappar tar ut en extra serviceavgift, vilket gör att priset kan skilja sig från vad som står på laddstationen.